• آ
  • ا
  • ب
  • پ
  • ت
  • ج
  • چ
  • ر
  • ز
  • ژ
  • د
  • ط
  • ف
  • ق
  • گ
  • ک
  • ع
  • غ
  • م
  • هـ

سم زدایی کردن بدن

۶ پیشنهاد گیاهی برای سم زدایی کردن بدن در تعطیلات | کافه پزشکی

پرخوری و گرایش بیش از حد به سمت غذاهای فرآورده‌شده و یا سرخ‌ کرده و یا حتی در معرض آلاینده ‌های زیست محیطی و پر‌استرس همگی باعث می ‌شوند تا فعالیت کبد افزایش یافته و میزان سموم و چربی بالایی در آن تجمع کند.

همراه کافه پزشکی باشید.

 

در این میان برخی مواد‌ غذایی این قابلیت را دارند که به‌طور طبیعی سموم را از بدن پاکسازی می‌ کنند:

جعفری: جعفری یک ضد عفونی کننده‌ عالی و ادرار آور است. این سبزی معطر و البته پرطرفدار عملکرد کلیه ها را تحریک می‌ کند و نقش مهمی در دفع سموم بدن دارد. به غذاهایتان مثل سالادها، پاستاها، سوپ و غیره جعفری اضافه کنید. اگر یک دوره‌ سم زدایی جدی را شروع کرده ‌اید آب جعفری فوق ‌العاده است.

دانه چیا: در هر قاشق غذا خوری، ۵ گرم فیبر دارد و تقریبی نیمی از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین می کند. فیبر بالای موجود در دانه های چیا منجر به بهبود عملکرد روده و فرایند هضم می شود ضمن این که احساس سیری طولانی مدت را به همراه دارد و تنظیم کننده کلسترول است.

سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات از قبیل اسفناج، برگ چغندر، خردل و … برای کمک به جلوگیری از برخی شرایط بهداشتی از جمله دیابت، سنگ کیسه صفرا، مشکلات کلیوی، و سلامت کبد از گذشته مفید بوده اند. سبزیجات تیره رنگ برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش یبوست نیز مفیدند ضمن این که خواص ضد پیری دارند. ترکیبات یافت شده در سبزیجات تیره رنگ منجر به کاهش خطر ابتلا به سرطان، تعادل هورمونی و کاهش وزن می شود و آنهم به واسطه سطوح بالای فیبر، آب و منیزیم موجود در آنها.

چغندر: سرشار از فولات، منگنز، پتاسیم و فیبر است که همه اینها منجر به جلوگیری از خستگی، بهبود جریان خون و خنثی کردن فلزات سنگین و سموم در بدن می شوند.

چغندر

توت ها: حاوی انواع آنتی اکسیدان های بسیار قوی هستند و خواص ضد التهابی دارند. انواع توت ها به بهبود فرایند هضم، از دست دادن وزن، نشاط و افزایش طول عمر کمک می کنند.

رازیانه: از نظر علمی اینطور ثابت شده که مصرف رازیانه تسکین دهنده دستگاه گوارش است و منجر به تامین ویتامین ث و فیبر مورد نیاز بدن می شود. مصرف رازیانه همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و خواص ضد باکتری دارد. آنتی اکسیدان های موجود در رازیانه از قبیل کورستین، لیمونن و آنتول، خواص ضد التهابی دارند ضمن این که منجر به کاهش اسپاسم های گوارشی، کاهش نفخ و بهبود زخم ها می شوند.

منبع: سلامت نیوز دات کام


نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

هجده + دو =