تغییرات کوچک در رژیم غذایی شما ممکن است به کاهش یا کنترل علائم سندروم پیش از قاعدگی (PMS) کمک کند. در اینجا شش روش برای انتخاب رژیم غذایی مناسب سندرم پیش از قاعدگی برای شما آورده شده است. همراه کافه پزشکی باشید
آنچه در این پست کافه پزشکی خواهید دید
کربوهیدرات های پیچیده بخورید
نوسانات زیاد در سطح انسولین شما، یکی از دلایل شایع در هوس غذایی و روحیه بد است. کربوهیدرات های پیچیده مواد مغذی مهمی هستند که با گذشت زمان به آرامی وارد جریان خون شما می شوند و به مهار آن هوس ها و بالا رفتن روحیه شما کمک می کنند.
غلات، لوبیا و جو همه نمونه هایی از غذاهای سرشار از کربوهیدرات های پیچیده هستند. میوه و سبزیجات نیز منابع خوبی هستند.
روی کلسیم و ویتامین D تمرکز کنید
برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد کلسیم و ویتامین D ممکن است به کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی کمک کند. سعی کنید غذاهایی مانند شیر کم چرب، ماست و پنیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. اگر نمی توانید لبنیات بخورید، مکمل کلسیم و ویتامین D مصرف کنید.
کلسیم و ویتامین D همچنین ممکن است احتمال ابتلا به پوکی استخوان و برخی سرطانها را کاهش دهد.
نمک را از رژیم غذایی حذف کنید
نمک می تواند باعث شود بدن شما مایعات را حفظ کند. اگر نفخ، ورم دست و پا و یا نرم شدن سینه ها بخشی از مشکلات دوره ماهانه شما هستند، میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید.
نمک در بسیاری از غذاهای غیر منتظره پنهان است؛ بنابراین سعی کنید وعده های غذایی را خودتان بپزید و از خوردن غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده خودداری کنید.
الکل و کافئین را محدود کنید
هم کافئین و هم الکل می توانند خواب شما را مختل کنند. کافئین در واقع می تواند علائم PMS را تشدید کند.
یک دوز آهن روزانه دریافت کنید
هنگام قاعدگی مقداری آهن از دست می دهید؛ بنابراین دریافت مقدار کافی مواد مغذی از قبل و در طی دوره شما مهم است. خوردن غذاهای سرشار از آهن به اندازه کافی می تواند خطر ابتلا به کم خونی را کاهش دهد.
گوشت های بدون چربی مانند فیله های گوشت گاو و گوسفند منابع خوبی هستند. غذاهای دریایی مانند صدف نیز آهن زیادی دارند. اگر گیاه خوار هستید، پزشک ممکن است گزینه های دیگری را پیشنهاد دهد.
حجم غذای خود را کم و تعداد وعده های غذایی را زیاد کنید
علاوه بر این تغییرات در رژیم غذایی، ممکن است بخواهید زمان و نحوه غذا خوردن را نیز تغییر دهید. به جای سه وعده غذایی بزرگ در روز، شش وعده غذایی کوچک را امتحان کنید. این امر باعث می شود قند خون در طول روز پایدار باشد و علائم شما بهبود یابد.
منبع : webmd.com | ترجمه اختصاصی کافه پزشکی